2020. január 17., péntek

Mit kell tudni a laptop akkumulátor vásárlásakor

Akkumulátor típusuk notebookhoz is


Laptop akkumulátor vásárlás szerviz
Új akkumulátor vásárlása
Az laptop akkumulátor minősége határozza meg a laptop hordozhatóságát, mobilitását. A leggyakrabban javításra és cserére szoruló alkatrész a laptop esetében az akkumulátor. Az utóbbi években nagyon sokat fejlődött a laptop akkumulátor gyártás technológiája, de a telepek erős használat esetén manapság sem bírják 2-3 évnél tovább. Jó eséllyel olyan laptopot vásárolunk, melyet 5-6 évig is használhatunk, ezért nagy valószínűséggel legalább egyszer új akkumulátor vásárlására kerül sor.

Csak szervizben, szakember kezéből


A laptop akkumulátorok minőségére és használhatóságára rengeteg tényező lehet hatással, ezért csak a laptop szervizben vásárolhatunk jó minőségű laptop akkumulátort. A laptophardware szervizben az eladó kiválasztja a megfelelő akkumulátor típust, és ingyen beszereli a gépbe, tehát nem kell az laptop akkumulátor típusok között keresgélni.

Amit érdemes tudni a laptop akkumulátorokról


A legfontosabb tulajdonsága a laptop akkumulátorának, az akkumulátor cellák típusa. Jelenleg a piacon vásárolható notebookok kétféle akkumulátor cellával lehetnek ellátva, az egyik a lítium-ion, a másik a lítium-polimer. A legtöbb eladásban lévő mobil számítógép belsejében lítium-ion akkumulátor cellákat találhatunk. A modernebb gépekben lítium-polimer cellákat találunk, ezek jóval vékonyabbak.

A lítium-ion akkumulátorcellák előnyös tulajdonságai:


  • Magas energiasűrűségű alapanyagból készül
  • Alacsony önkisülés
  • Nincs memóriaeffektus
  • Nincs szükség kiegészítő karbantartásra a használat során.

A laptophardware szaküzletben szakértő eladók választják ki az te laptopodba illő, jó minőségű akkumulátort, és pillanatok alatt, garanciálisan és ingyen beszerelik azt.

 Mit kell tudni a laptop akkumulátor vásárlásakor, ha megbízható és jó minőségű alkatrészt szeretnél a notebookba. A laptop akkumulátor vásárlásakor a notebook szerviz szakembere tud tanácsot adni a megfelelő típus kiválasztásához Budapesten, hogy még sok éven keresztül szolgálhassa tulajdonosát a mobil számítógép. Néhány további érdekes és izgalmas olvasni való téma: laptop akkumulátor kiválasztása, akkumulátor vásárlás garanciával, laptop szerviz szakember, szerviz Budapest, lítium-ion, akkumulátor cella kiválasztása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése