2019. május 19., vasárnap

Garancia a laptop szervizben

Laptop szerviz garancia
Garanciális laptop javítás

Megbízható javítás és csere


A laptop javításakor érdemes olyan szervizbe vinni a gépet, ahol a szakemberek nem csak lelkiismeretesen végzik el a javítást vagy a cserét, de garanciát is vállalnak az elvégzett munkára. Ez akadályozza meg, hogy a későbbiek során kellemetlen meglepetések érjenek minket, és ráfizessünk a munkára.

Laptop és okostelefon szerviz


A budapesti laptopszervizben 1-2 év garanciát vállalnak a kicserélt alkatrészekre - vonatkozik notebookra és okostelefonra. Mivel nem csak a gyári termékekre érvényes a garancia, hanem a cserealkatrészekre, ezért különösen megéri ebbe a szervizbe jönni. A laptop-mpbil-hardver szervizvben a használt laptopokra és használt alkatrészekre is garanciát vállalnak, a cserét pedig nagyon rövid időn belül elvégzik.

A garancia feltétele


A legtöbb laptop javításával és alkatrészek eladásával foglalkozó szervizben garanciajegy és számla szükséges a garancia érvényesítéséhez. A garancia érvényességéhez ismerni kell a laptop vagy laptop alkatrész pontos modelljét és gyártási számát, emellett az eladás dátuma és a garancia érvényessége is fontos információk.


Hogyan kaphatok információt a garanciáról?


A budapestu Lenovo laptop szerviz honlapján a bejelentkezés után könnyedén megnézheted, hogy az általad vásárolt alkatrész garanciális-e. A bejelentkezés után elegendő a laptop alkatrész gyári számát beírni a megfelelő mezőbe, és máris minden információ a rendelkezésedre áll.

A budapesti laptop szerviben mindig gyorsan érvényesítik a garanciát. A szükséges alkatrészeket cserélik, ha a garancia lejárt, akkor pedig lehetőség szerint javítják azt.

A garancia a biztosítéka annak, hogy a vásárolt gépet vagy telefon alkatrészt ingyenesen kicerélik.

Garancia a laptop szervizben. A laptop szerviz minden alkatrészre 1-2 év garanciát vállal, melyet a budapesti boltban érvényesíthet a vásárló. Néhány hasonlóan izgalmas és érdekes téma mindenki számára: laptop szerviz, Budapest, garancia, laptop alkatrész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése