2021. május 27., csütörtök

A négy legfinomabb ízesített gin

gyeptégla vásáréása

Vannak olyan személyek, akik előnyben részesítik a különleges ízvilágú gineket. Ott van például a felfoghatatlan finom epres gin, vagy éppen a felháborítóan érdekes bodzás változat. Ezekkel nemcsak az édesszájúaknak kedveznek, hanem azoknak is, akik szeretnének közelebbről megismerkedni az ízesített ginek világával. De vajon melyek a legfinomabb szeszek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Aloe ginek

Manapság egyre több prémium minőségű gint vásárolhatunk. Rengetegféle ízű ital közül válogathatunk, hiszen az ízesített alkoholok világa egyre szélesebb. Legyen szó például az aloe ginekről, amelyek legtöbb esetben a Whitley Neill márka gyártmányai közül kerülnek ki a legkülönlegesebb változatok. Ezekben az italokban a dél-afrikai Karoo-sivatag inspirálta ízek dominálnak. Az itt fejlődő aloe vera mellé uborkát is ültettek, így válik a szesz igazán frissítővé.

Epres gin

Epres gin készítésével számos márka foglalkozik, köztük a Finsbury, a Botanic Kiss vagy éppen a Brokers, amelyek rendszeresen dobnak piacra újdonságokat. Epresgin vásárlása online is történhet, hiszen számos webshop kínál eladásra különleges italokat. Amennyiben azonban valamilyen különlegességre vágyunk, akkor szóba jöhet az Old Tom Gin, amely egy öreg epres változat. Ez egy 40%-os alkoholtartalommal rendelkező magyar kreálmány. Kell ennél több az alkohol kedvelőinek?

Fűszeres gin

Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a fűszeres ginek, amelyekből számos fajta áll rendelkezésünkre. Sőt, hasonlót akár még otthon is készíthetünk. Fűszereket ugyanis külön is kaphatunk, amelyet a ginnel összekeverve egy napig állni kell hagyni. Ezt követően érdemes további 12 órára fagyasztóba tenni, hogy az ízek igazán összeérhessenek. Ha azonban inkább a vásárlás mellett döntenénk, akkor szóba jöhet a Levander Tihany gin, amely egy szintén 40%-os szesz. Persze a magyar termék mellett kaphatunk a méltán híres Hendricks ginekből is, illetve a kézműves Búzavirág változatból egyaránt.

Pink grapefruit gin

Egy igazán különleges italra vágyunk? Ajándékba adnánk valamilyen alkoholt, de nem találtuk meg a megfelelőt? Szóba jöhet a pink grapefruit gin is, amelyet a Malfy Gin Rosa, de még a Whitley Neill is rendszeresen elkészít és piacra dob. A rózsaszín csodából még szettet is választhatunk, amelyben többféle kiegészítőt is találhatunk. Ez remek meglepetés lehet akár egy férfi számára, aki szívesen fogyaszt különleges italokat. Már meg is van a csodálatos ajándék, amellyel biztosan nem lövünk mellé!

Összegezve

Szereted a különleges szeszeket? Akkor érdemes kipróbálni a fent említett ízesített gineket. Ezekből vásárolhatsz magadnak és persze ajándékba. Remek íze van a pink grapefruit, az aloe és a fűszeres gineknek. Továbbá epres gin vásárlása webáruházból is történhet, amelynek köszönhetően még kimozdulnod sem szükséges a meleg lakásból. Hát nem csodás?

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése