2016. január 25., hétfő

A jó selfie titka a selfie bot

Hogyan készítsek selfie-t
Ennek az SMS selfie-nek biztosan örülnek.

 Hogyan kell használni a selfie botot?

Az okostelefonok megjelenésével hétköznapos dologgá vált a videó kommunikáció, a videóüzenet küldés, és egyre gyakrabban küldünk selfie-t üzenet gyanánt. Nincs is jobb dolog, mint egy vidám selfie-vel megörvendeztetni az otthoniakat. Igen ám, de mi van akkor, ha szeretnénk, hogy a háttérből egy nagyobb szelet látszódjon a képen? Ilyenkor segít a Selfie bot.
A selfie bot egy rém egyszerű szerkezet, mely mégis okozhat fejtörést, hiszen legalább 3 fajtája van. A legegyszerűbb a bluetooth csatlakozással rendelkező változat, mivel egyszerűen, a megszokott módon párosíthatjuk az eszközt és tömegesen küldhetjük haza a fotókkal színesített üzeneteket.
Valamivel bonyolultabb a vezetékes megoldás. Az Android rendszerhez csatlakoztatható Selfie botokat a fülhallgató helyére lehet csatlakoztatni. Itt egyetlen dolgot kell tudnunk, a boton találhatón gomb a hangerő szabályozó gombot működteti. Tehát a fényképezőgép beállításaiban, a „Hangerő gomb” menüre kattintva átállítjuk a „kamera gomb”-ra.
Ha nincs a fényképezőgép beállításaiban olyan menüpont, mely segítségével a kamera gombbal tudunk fényképezni, akkor kénytelenek vagyunk új fényképező appot telepíteni.
A legegyszerűbb dolgunk a gomb nélküli változatnál van, melyet egyben az összes előbb említett esetben használhatunk, ha valamilyen okból nem tudjuk beállítani az exponálást. Egész egyszerűen beállíthatjuk a késleltetett exponálást és máris küldhetjük a fényképpel felturbózott üzenetet az otthoniaknak.

 A jó selfie készítésének titka a selfie bot és a jó téma. A tökéletes selfie-s üzenet elkészítéséhez mi is használjunk selfie botot és minőségi telefon kamerát. A tömeges marketing titka: selfie, selfie bot, üzenet, üzenet küldés, marketing, selfie sms, selfie készítése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése