2023. április 17., hétfő

Garancia a használtlaptop-szervizben

Felújított notebookokra 1-2 év garancia

Budapesten több laptopszerviz is foglalkozik használt hardvereszközök felvásárlásával és felújításával. A szükséges javításokon túl memóriabővítést, tisztítást, újratelepítést is végeznek. Az olcsón megvásárolható, újszerűvé varázsolt és környezetkímélő módon újrahasznosított refurbished készülékekre garanciát is vállalnak.

Használt laptop szerviz garancia
Használt notebook - garanciális felújítás

Megbízható javítás és csere

A laptop javításakor érdemes olyan szervizbe vinni a gépet, ahol a szakemberek nemcsak lelkiismeretesen végzik el a javítást vagy a cserét, de garanciát is vállalnak az elvégzett munkára. Ez akadályozza meg, hogy a későbbiek során kellemetlen meglepetések érjenek minket, és ráfizessünk a munkára. Ugyanezeknél a cégeknél  használt mobil számítógépeket is vásárolhatunk. Még ám legtöbbször 1-2 éves jótállással.

Laptop és alkatrész gyorsszerviz

Alábbi linkünk alatt egy konkrét cég érhető el. Ebben a budapesti laptopszervizben két év garanciát vállalnak a felújított noteszgépekre és hasonlót a kicserélt alkatrészekre is. Mivel nemcsak a gyári termékekre érvényes a garancia, hanem az utángyártott cserealkatrészekre, ezért különösen megéri ebbe a szervizbe jönni. A laptop-mobil-hardver szervizben a használt laptopokra és használt alkatrészekre is garanciát vállalnak, a cserét pedig nagyon rövid időn belül elvégzik. Igazi gyorsszolgálat ez.

A garancia feltétele a jótállási jegy

Általában a legtöbb javítással, felújítással és alkatrészek eladásával foglalkozó szervizben garanciajegy és számla szükséges a garancia érvényesítéséhez. Ehhez ismerni kell a termék márkáját, pontos modelljét és gyártási számát, emellett az eladás dátuma és a garancia érvényessége is fontos információ a későbbi igénybevételhez a használat során.

Ajánlott szolgáltatás a fővárosban:


Hogyan kaphatok információt a garanciáról?

A budapesti javítóműhely és alkatrész webáruház honlapján a bejelentkezés után könnyedén megnézheted, hogy az általad vásárolt alkatrész garanciális-e. A bejelentkezés után elegendő a laptop alkatrész gyári számát beírni a megfelelő mezőbe, és máris minden információ a rendelkezésedre áll.

A budapesti laptop szerviben mindig gyorsan érvényesítik a garanciát. A szükséges alkatrészeket cserélik, ha a garancia lejárt, akkor pedig lehetőség szerint javítják azt.

A garancia a biztosítéka annak, hogy a vásárolt gépet vagy telefon alkatrészt ingyenesen kicserélik.

Kapcsolatai révén a szolgáltató mobiltelefonra honlap optimalizálást is vállal.

Garancia a laptopszervizben. Minden alkatrészre 1-2 év garanciát vállal a budai és pesti szakbolt. Jótállási jegyet is érvényesíthet a vásárló. Néhány hasonlóan izgalmas és érdekes téma mindenki számára: memóriabővítés, billentyűzet tisztítás, HDD > SSD csere, újratelepítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése