2015. december 3., csütörtök

A „Rosztech” nagyszabású IT fejlesztéseket hajt végre

Felkészül Oroszország az sms tömegekre
Üzenj a vb-ről!
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság Oroszországban kerül megrendezésre. A rendezvény lebonyolításának zökkenőmentességét garantálandó, a szervezők tökéletesítik az orosz kommunikációs infrastruktúrát. A mobilkommunikációért is felelős „Rosztech” felmérte azt a munkát, melyet a világbajnokság információ-technológiai biztonsága érdekében szükséges elvégezni. A projekt méretét 238,6 millió rubelre (kb. 1 milliárd forint) becsülik, és a „Nemzeti Informatizációs Központ”-ra bízzák a végrehajtását.
 A rendezők milliós nagyságrendű sms küldésre számítanak az odaérkező tömegek részéről. Az egyszerre indított hívások és küldendő üzenetek mennyisége komoly mobiltechnológiai fejlesztéseket igényel. Jelenleg folyik a technológiai leírása azoknak a megoldásoknak, melyeket a kommunikációs csatornák kiépítésénél kívánnak használni. A szükséges kommunikációs formák: adatok továbbítása, videó- és audiojel  továbbítása, telefonos és műholdas összeköttetés, professzionális rádió-összeköttetés, teljes körű mobiltelefon összeköttetés ideértve a mobil internet tartalom szolgáltatást és az sms üzenet küldés minden formáját.
2016 első negyedévének végéig, a „Nemzeti Informatizációs Központ” felméri a meglévő kommunikációs forrásokat és megnevezi azokat a mobilkommunikációs szolgáltatókat, melyek bekapcsolódhatnak az egységes információtechnológiai infrastruktúrába.
A projekt végrehajtását nagyszabású marketingakciók kísérik majd.
A „Rosztech” Oroszországban nagyszabású IT fejlesztéseket hajt végre a világbajnokság előtt. Oroszország fejleszti kommunikációs infrastruktúráját, és nem csak azért, hogy zökkenőmentes legyen a csoportos sms üzenetküldés a labdarúgó-világbajnokság alatt, de azért is, hogy könnyebben érhessék el egymást az emberek. Projektek készülnek a labdarúgó-világbajnokság, a Rosztech által, Oroszország szerte, a mobiltechnológia, sms küldés, kommunikáció, infrastruktúra, fejlesztése érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése