2015. december 11., péntek

Puttonyos tok az Apple-től

Új mobiltelefon tok az iphone-ra
Több sms nagyobb akkuval
Nagyon kellemetlen, amikor éppen a legfontosabb SMS elküldése közben merül le az okostelefon. Bár rohanó világunkban, amikor tömegével küldjük a különféle sms üzeneteket, mindegyikről azt gondoljuk, hogy a legfontosabb. Bizonyos mobiltelefon modelleknél megoldás lehet a pót akkumulátor használata, de vannak úgynevezett monoblok okostelefonok, melyek akkumulátorához csak a szervizekben tudnak hozzáférni a szakemberek. A megoldás, az egyre népszerűbb plusz akkus tok, melyek a legtöbb mobiltelefon márka esetében már régóta elérhetőek, most az Apple is elkészítette a saját verzióját.
Az iPhone-hoz gyártott tok azonban meglehetősen felemásra sikeredett. A gyártók általában a telefon teljes hátsó részét lefedő akkus tokot készítenek, mely szintben van. Az Apple ezzel szemben középen kidudorodó tokot tervezett.
A furcsa kinézetű termék azonban akár egy teljes nappal is meghosszabbíthatja a mobiltelefon üzemidejét. A tesztek szerint akár plusz 25 órát is nyerhetünk, ami alatt töménytelen mennyiségű SMS üzenetet tudunk küldeni vagy fogadni. Az ára harmincezer forint körül mozog.
A tok teljesen kompatibilis a telefonnal, töltését az iPhone-nál megszokott Lightning technológiával lehet megoldani. Maga a termék nem nagy durranás, feltételezhető, hogy az Apple a szokásos üzleti stratégiát tartotta szem előtt vagyis, aki Apple terméket vásárol drágán, az szívesen vesz ugyanattól a cégtől kiegészítőket.

Vadont új Puttonyos tok az a legnagyobb okostlefon gyártótól, az Apple-től A most megjelent,  legújabb iPhone tokkal sokkal több SMS-t tudunk küldeni és megnő a mobiltelefon beszélgetési ideje is, aminek mindenki nagyon örül. A legfontosabb kifejezések: okostelefon, telefon tok, mobiltelefon akkumulátor, sms küldés, iPhone, Apple.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése