2015. november 26., csütörtök

A Microsoft megmutogatta a legújabb kütyüit

A legújabb Lumia telefonok
Microsoft csúcstelefonok
Nemcsak a legújabb csúcskategóriás készülékek kerültek terítékre, de meg lehetett ismerkedni a legolcsóbb, belépő szintű, szinte csak sms üzenet küldésre alkalmas készülékekkel is. Természetesen a marketing kampány részeként nem maradhatott el a Continuum demonstrálása sem.
Az idei évben,  nagy felhajtással járó termékbemutatót, a Budapesten felkapott helynek számító Tesla Budapest Klubban tartotta a Microsoft – írja a Mobilaréna.
A bemutatóval összekötött nagyszabású termékbemutatón, a jelenlegi csúcsmodelleken: Lumia 950 és 950 XL szerepelt a Lumia 550 is. Ezek a készülékek november végétől Magyarországon is forgalomba kerülnek.
A kézbe vett készülékeken a Windows 10 operációs rendszer fut, mely természetesen már nem csak az alapvető tömeges sms küldés funkciókat támogatja, hanem az okostelefonokba költöztek a számítógépek. A két csúcsmodell rendelkezik írisz szkenner funkcióval, mely infravörös kamerája révén éjszaka, teljes sötétben is működik.
Lássuk a Lumia950 XL főbb paramétereit.
  • Méret: 151,9 x 78,4 x 8,1 milliméter.
  • Képernyő: 5,7 hüvelykes QuadHD felbontású Amoled panel, Gorilla Glass 4 védelemmel.
  • A készülék lelke, egy Snapdragon SoC nyolcmagos processzor, melyet folyadékhűtéssel láttak el.
A fényképezőgép 20 megapixeles, mely a fogalommá vált Carl Zeiss optikával van ellátva.
Egyéb jellemzők: 3 GB RAM, 3340 mAh akkumulátor, USB Type-C csatlakozó.
A készülék csúcsmodell, bár sokat ront az összképen a műanyag hátlap, mely nem a komoly külső védjegye.
A telefonok mellett, egy hasznos kis eszköz, a Display Dock keltette fel a vendégek figyelmét. A dobozka képes a mobil képét lényegében bármilyen monitorra kivetíteni, így a telefonunkat teljes értékű számítógépként is használhatjuk.
 A Microsoft még az idei évben megmutogatta a legújabb kütyüit, amivel a mobil piacon szeretne villogni. A legújabb Microsoft Lumia nem csak egy egyszerű mobil, de ez az okostelefonok átvehetik a számítógépek szerepét az okos kiegészítőknek köszönhetően és a csúcsteljesítménye okán. Bemutattak még mobil telefon, okostelefon, Lumia, Windows, Display Dock, Microsoft, sms, tömeges sms küldés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése