2016. február 21., vasárnap

Javította az Apple az iPhone error 53-at

Error 53 hiba Iphone
Apple ujjlenyomat-olvasója
Több blog is megírta, hogy végérvényesen tönkremennek az iPhone-ok, ha nem hivatalos szervizben javíttatják. Az első reakciója az okostelfon gyártónak az volt, hogy mindössze a tulajdonosok adatait és magánéletét védik ezzel a funkcióval.

Mostanra kiderült, hogy ez a bejelentés mindössze egy marketing kampány üzenet volt az Apple részéről és a legújabb mobiltelefon frissítésükben javították ezt a hibát. Valószínűleg közrejátszhatott a javítás elkészítésében, hogy a felhasználók tömegesen küldtek üzeneteket a cégnek, melyben kiemelték, hogy szeretnének a nem hivatalos javítás után is SMS üzeneteket küldeni és fogadni a telefonjukkal.
Az error 53 néven emlegetett Touch ID-s javítás utáni hibát az iOS 9.2.1 módosított változatával küszöbölte ki a cég. A javítás telepítése után az iPhone működőképessé válik, de az ujjlenyomat-olvasó már nem fog működni.

A cég természetesen igyekszik kiköszörülni az arculatán esett csorbát ezért felajánlotta a hivatalos marketing levelében, hogy minden problémás okostelefon szervizelési költségét átvállalja.
Az Apple kitért arra is, hogy miért jelent meg ez a hiba. Az ujjlenyomatokat tároló memóriarész a Touch ID kooprocesszorában található, mely szigorúan védett minden behatástól, ezért bármilyen külső behatást érzékel, a tulajdonos védelme érdekében végérvényesen tönkreteszi a tárterületet, hogy az ujjlenyomat információk ne kerülhessenek illetéktelenek kezé.
Javította végre az Apple az iPhone error 53-at, ami olyan sok bosszúságot okozott sz SMS-t küldőknek. Letölthető már egy ideje az iPhone mobiltelefonokra az error 53 hibát kijavító frissítés és program az Apple-től, érdemes sietni. Foglalkozunk a marketing kampány, sms küldés, tömeges, Apple, Touch ID, ujjlenyomat-olvasó, iPhone, error 53, okostelefon kifejezésekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése