2016. február 9., kedd

Ingyen +2Gb a Google-től

Ingyen bővítik a tárhelyet
Most növelheted üzeneteid tárhelyét

Február 9-e a biztonságos internet világnapja

A világon ezen a napon hívják fel a figyelmet a biztonságos internethasználatra a szolgáltatók. Egyre több ember használja mobiltelefonon, okostelefonon az internetet, egyre több üzenetet küldünk és kapunk. A tömegesen érkező SMS üzeneteket tartalmazó telefonok állandó kapcsolatban állnak online felhő tárhelyeinkkel, ezért ha elveszítjük az eszközt, rengeteg információ kerülhet illetéktelen kezekbe. A szolgáltatók igyekeznek ezen a napon felhívni a figyelmet a biztonságos internethasználat lehetőségeire.
Kevesen tudják, hogy a Google fiókjában is kérhetünk, úgynevezett két lépcsős biztonságos bejelentkezést, amikor is SMS üzenetben kapunk egy biztonsági jelszót, és csak ennek birtokában léphetünk be levelesládánkba.
A világnap alkalmából a Google 2 Gb-al növeli e-mail fiókunk méretét, ha elvégezzük a viztonsági ellenőrzést, amely egyszerű és gyorsan végrehajtható.
A biztonsági ellenőrzés menete az index.hu leírása szerint:
  1. Kattintson erre a linkre.
  2. Lépjen be a Gmailbe.
  3. Végezze el a biztonsági ellenőrzést; ha gondolja, adjon meg másodlagos címet és telefonszámot, de nem muszáj.
  4. Vizsgálja meg a fiókhoz csatlakoztatott eszközöket. Ha minden stimmel, kattintson a Looks good-ra.
  5. A rendszer megvizsgálja a profilhoz kapcsolt alkalmazásokat. Semmi különös, nyomja meg a Done-t.
  6. Ha minden oké, nyomjon rá a Continue to account settingsre. Ingyen +2Gb a leveleink számára a Google-től. Ingyen bővíti az ön Gmailes tárhelyét is a Google 2 Gb-al a biztonságos internet világnapján és a figyelem felkeltése érdekében, ami egy remek marketing kampányfogás. Érdemes megismerkedni a marketing, Google, tömeges sms, biztonságos internet világnapja, Gmail, e-mail fiók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése