2016. június 21., kedd

Ingyen telefonálhat a Viber-rel

Ingyenes telefonhívás Viberrel

Marketing kampányt indított az üzenetküldő rendszer


Az okostelefonos kommunikációban jelentős változások tapasztalhatóak az utóbbi években. A legtöbb applikáció igyekszik biztosítani az ingyenes üzenetküldés és hanghívás lehetőségét, és ezzel párhuzamosan marketing bevételekre szert tenni. Az ingyenesség egyik feltétele, hogy az üzenetküldő applikációt sokan használják, ennek érdekében indított marketing kampány a Viber is.

Az akció lényege, hogy a Viber Out nevű szolgáltatás segítségével 2017. június 20. déltől minden Magyarországi mobiltelefonszámmal regisztrált fiókkal ingyen telefonálhatunk több mint száz országba. Az egyetlen megkötés, hogy naponta maximum tíz perc ingyenes.

A marketing kampány akciót azért Magyarországra tervezte a szolgáltató, mert minden harmadik magyarnak van Viber regisztrációja és nagy tömegek használják az azonnali üzenetküldő funkciót.

A számítástechnikai szolgáltatás kiterjesztése olyan mobil kapacitásokat is elérhet, melyeket idáig nem sikerülhetett. A kampány másik nagy célja, hogy tömegeket szoktasson át az SMS küldésről az internetes üzenetküldésre, de kampánycélokra továbbra sem lesz olyan hatékony, mint a mobilmarketing. Az e-marketing egyik fogása, az itt is tapasztalható ingyenes próbaszolgáltatások felkínálása. Vajon sikerül a cégnek több előfizetőt szereznie?

Ingyen telefonálhat a Viber-rel egy egész héten keresztül. Az ingyenes üzenetküldő szolgáltatást nyújtó okostelefonos applikációs rendszer a Viber Out a telefonhívásokat is könnyebbé tette, hogy a lehető legtöbb felhasználóhoz eljuthasson a termék. Figyelemmel kísért témák: viber, applikáció, marketing, kampány, sms küldés, okostelefon. Laptop szerviz szolgáltatás Budapest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése