2016. június 8., szerda

„Vizuális csapatmenedzsment” az új jelszó

Microsoft Office marketing Planner
Planner Project menedzsment program
 A Google és a Microsoft is a tömeges munkavégzést helyezi előtérben

Nem egészen egy hónappal a Google Spaces megjelenése után, a Microsoft is a tömeges munkavégzés és csoportos munkahelyi üzenetküldés szegmensében alkotott újat.
Az elkészített új eszköz a Microsoft Office programcsomag részeként érkezik, és az Office 365 előfizetők számára lesz elérhető, írta a hwsw.hu hírportál.

A Globális csapatmenedzsment, munkaszervező eszköz Planner néven érkezik és egy vizuális munka- és kollaboráció-szervező program, projektmenedzsmentre, tennivalók kiosztására és követésére optimalizálva. A most elkészített program látványát tekintve egy Trello klón, melyben táblákat lehet létrehozni a különböző feladatok és teendők számára, amikhez személyeket, fileokat és határidőket rendelhetünk hozzá. Az így szervezett munka hatékonysága a tömeges SMS üzenetküldéssel vetekszik a kommunikáció terén.

A Planner előnyös tulajdonsága, hogy teljesen integrált az Office 365 minden funkciója, és elérhetőek belőle az Outlook beszélgetések is. A projektekhez, feladatokhoz készített Office dokumentumok feltölthetőek a SharePoint Online dokumentumkezelőjébe, ahonnan online és offline módban is könnyen elérhető mindenki számára.

A Planner nem része az otthoni Office 365 előfizetésnek, a Microsoft közleménye szerint csak az Enterprise E1-E5, Business Essentials, Premium és Education csomagokba kerül bele.

Jelenleg az új eszköz marketing reklám kampányának bevezetése zajlik, és megismertetése a vállalati partnerekkel. Kétségtelenül optimális megoldás a projektmenedzsment számára, mely megkönnyíti a munkavállalók közötti hatékony kommunikáció, akár nagyobb tömegek számára is az üzenetküldést.

 „Vizuális csapatmenedzsment” az új jelszó mellyel a világcégek bevételre akarnak szert tenni. Planner avagy tervező a Microsoft Office 365 új csapatmenedzsment eszköze a tömeges munkavégzés elősegítésére, projekt és marketing kampányok lefolytatására a vállalati és irodai munka tökéletesítése céljából. Fontosabb témák és kulcsszavak: Google, Microsoft, Planner, tömeges, menedzsment, kampány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése