2016. március 12., szombat

Tömegek élvezik az Facebook likeokat

Megváltozott az üzenetküldés formája

Üzenetküldé jelek é smile gombok
Rengeteg reakciógomb a Facebook üzenetküldésben
A Facebook több új reakciógombot is bevezetett, melyre már több éve várunk. A legnagyobb izgalommal várt dislike vagyis „nemtetszik” gomb végül nem került be a kínálatba.
Az online kommunikáció és a digitális tartalom megosztás szerves részévé vált a Facebook, a közösségi oldal. Életünk fontosabb eseményeit itt osztjuk meg ismerőseinkkel és távolban élő rokonainkkal. Megszokássá vált, hogy reagálunk a barátaink által közzétett tartalmakra, leggyakrabban nem üzenet formájában, mindössze egy „like”-ot dobunk. Idővel ez a fajta reakció kevéssé vált, hiszen sok olyan szomorú vagy bosszantó dolgot is meg kell osztanunk, melyre nem helyénvaló a like vagyis tetszik reakció.
Az új gombok: szeretem vagy imádom, vicces, hűha, szomorú és dühítő vagy mérges.
Aki szeretné már használni, az a bal alsó sarokban találja az öt új gombot a hagyományos Tetszik felirat mellett. Ha ráviszi az egeret, megjelennek a love, a haha, a wow, a sad és az angry reakciók, amiket magyarra a szeretem, a vicces, a hűha, a szomorú és a mérges nevekre lehetne fordítani. Mobilon a Tetszik/Like gomb hosszú megnyomására jön elő a teljes menü. Az a jó az új rendszerben, hogy bármikor módosíthatja is véleményét! Ha Ön még nem tapasztalja, várjon egy kicsit, bizonyára időbe telik, míg mind a másfélmilliárd Facebook-felhasználónál lefut a frissítés és megjelennek az új reakciógombok.
Tömegek élvezik az Facebook likeokat és használják nap mint nap. A Facebook bevezette mindenki számára az új like gombokat, tehát az üzenetküldésre többféleképpen reagálhatunk, ha éppen ehhez van kedvünk. Facebook, like, üzenet küldés, reakció, gomb, sms küldés, dislike, mobil kommunikáció, online szakat használjuk. Facebook kommentek blogban - moderálás, optimalizálás - seo google

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése