2016. szeptember 11., vasárnap

Tömegesen viszik vissza a Samsung Note 7 okostelefont

Samsung okostelefon felrobban
Meggyulladhat a Note 7

Sokat árthat a cég marketingjének az akkumulátoros fiaskó


Magyarországot is elérte a készülékcsere program, amelyre szükség esetén tömeges SMS küldés útján is figyelmeztetik majd a tulajdonosokat a Samsung cég munkatársai, akik megpróbálják menteni a menthetőt, és kidolgozzák a vész marketingtervet.

Az augusztus végén piacra dobott Samsung Note7 mobiltelefon veszélyes lehet a használójára. Világszerte tömegesen érkeztek az olyan hírek, hogy a készülék veszélyesen túlmelegedik töltés közben, és gyakran kigyullad, volt olyan eset is, hogy felrobbant az akkumulátor.

A Samsung nem tehetett mást, bejelentette, hogy visszahívja a készüléket. A cég számára hatalmas veszteség lehet, nem csak anyagi értelemben. Biztosra vehetjük, hogy a konkurencia marketing kampánya jó ideig a felrobbanó okostelefonokkra fog épülni. Az augusztusban nagy reklámhadjárat kíséretében bemutatott eszköz nagy népszerűségnek örvendett, a legtöbb értékelés kiemelt helyen jelent meg, ezért is sokkal nagyobb a fiaskó hírének visszhangja is.

A Samsung ezzel egyik vezető készülékét veszíti el, ráadásul éppen akkor, amikor az Apple bemutatta legújabb iPhone 7-es modelljét. Ez a készülék nem igazán kápráztatta el a vásárlókat, ugyanakkor a folyamatosan új mobiltelefonra vágyók közül sokan választhatják az iPhone-t a Samsung Note 7ese helyett.
A cég marketinges szakemberei folyamatosan dolgoznak a kármentésen, ugyanakkor elismerik, hogy már semmilyen tömeges SMS küldés kampány sem tudja csillapítani a kudarc okozta csalódottság hullámait.


Tömegesen viszik vissza a Samsung Note 7 okostelefont a megijedt vásárlók, akik komoly veszélyben is lehetnek. Visszahívja Samsung Note 7 okostelefonjait a gyártó, mert felrobbanhat a mobiltelefon akkumulátora. A marketinges szakemberek dolgoznak a megfelelő kampányon, amely segítségével visszaállíthatják a vásárlók és használók bizalmát. Fontos és érdekes témák még: Samsung, Note 7, marketing kampány, tömeges SMS, okostelefon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése