2016. szeptember 22., csütörtök

Okos üzenetküldés a Google applikációjával

Google Allo Duo üzenetküldő alkalmazás
Google Allo lehetőségei

Regisztrálhatsz a Google Allo „okos-üzenetküldő” alkalmazásának letöltésére


A Google igyekszik okostelefonra tervezett alkalmazásaival az élet minden területét lefedni. Az Android rendszeren belül az SMS küldő alkalmazások hozzáférhetnek a rendszerbe integrált SMS fogadás / küldés funkcióhoz, a cég mégis egy különálló applikációt készített.

A nemrég bemutatott üzenetküldő alkalmazások az Allo és a Duo


A Google Duo már elérhető és letölthető az Android alkalmazásboltjából, leírása szerint tökélyre fejlesztették az egyszerű videohívásokat. A rendszer a Viberhez hasonlóan a telefonszám alapján azonosítja a felhasználókat. Mivel a rendszer még új, nagy valószínűséggel nem sok ismerősünkkel tudunk beszélgetni, de lehetőségünk van SMS üzenetben meghívni a kontaktban szereplő személyeket. A rendszer egy SMS-t küld, melyben az alkalmazás letöltéséhez szükséges link szerepel.

Az Allo személyi asszisztens is


A Google Allo nevű applikációjára egyelőre csak az elő regisztráció van folyamatban, de sok információt megtudhatunk róla. A marketet böngészve kiderül, hogy a hangulatjelek és apró, saját kezű rajzocskák küldésére fókuszált a cég. Előre láthatóan a piktogramok és hangulatjelek vásárlásával szeretne az alkalmazás plusz bevételekhez jutni, ami jó marketing stratégiának tűnik. Érdekes lehetőség, hogy a fényképekre rajzolhatunk küldés előtt.

A Google Allo-ra regisztrálhatsz itt, a Duo-t itt töltheted le Androidos okostelefonra.

Eszközök csatlakoztatása: notebook + okos telefon

Szervizszolgáltatás és helyezés javítás. Okos üzenetküldés a Google applikációjával, mindenféle és fajta okostelefonra letölthető kisvártatva, marketing kampány is indul. A Google az SMS küldés után az okostelefonok üzenetküldő funkcióját is átveszi új fejlesztésű applikációival és innovatív megoldásokkal szeretne nagyobb profitra szert tenni. Hasonlóan érdekes témákról olvashatsz: Android, üzenet küldés, SMS küldés, applikáció, okostelefon. A Google által is használt mobilmarketingről másutt is olvashatsz még.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése