2015. október 5., hétfő

SMS kémprogram – elfogja az üzeneteket

A "007-Mobile" egy sms elfogó kémprogram
A tömeges sms-t is könyen ellophatjuk
Nem csak így lehet kémkedni

A felhő szerver szolgáltatás segítségével küldött tömeges sms üzenetek biztonságosan és megbízhatóan érnek célba. Vannak olyanok, akik szeretnének egy-egy sms üzenetet elfogni, hogy így jussanak üzleti, gazdasági, egyéb előnyökhöz. A fennemlített program megbízhatóan működik minden mobiltelefonon, legyen annak rendszere: Symbian, Windows Mobile, Android, iPhone OS vagy más.

Az sms kémprogram feladata, hogy észrevétlenül elfogja a bejövő és kimenő sms üzeneteket és továbbítsa a központi szerverhez. A komplexebb programok egyéb információkat is képesek leolvasni: hívásnapló információk, névjegyzék adatok, e-mail fiók, GPS-koordináták.

A tömeges sms küldés során elküldött akciós kódokat úgy tudják illetéktelenek leolvasni, ha a felhasználók hibát követnek el. Az sms kémprogramot le kell tölteni a telefonra, és telepíteni kell azt, ezután a mobiltelefon minden információt, folyamatosan átküld egy központi felhő szerverre, amelyről a világ bármely pontján lekérhetők az adatok. A rendszer a kimenő és bejövő smseket egyaránt lemásolja és feltölti a központi szerverre, így ott minden adat megtalálható.

Például: Ha küldünk egy ilyen üzenetet: „A csavaros és csavarmentes dexion salgó polcrendszer a világ legjobb polcrendszere”. Akkor ezt az üzenetet a kémprogram továbbítja a felhőszerverre, amit a konkurencia elolvas, és ez által hátrányba kerülhetünk a piacon, mivel minden csavaros és csavarmentes salgó polcot felvásárolnak előlünk.

Azt tudjuk ajánlani, hogy védjük mobiltelefonunkat, ne adjuk más kezébe, ne engedjük, hogy idegenek programokat telepítsenek rá. A csoportos sms küldés során érkező információkat pedig tartsuk titokban, még ha dexion polcrendszerről is van szó bene.

 A jól megírt SMS kémprogram – elfogja a felhasználók e-mailjeit és az üzeneteket. A kémprogramok segítségével ma már mi is elolvashatjuk mások sms üzeneteit és egyéb információkat tudhatunk meg. Sok jó információ egy helyen felhő szerver, tömeges sms, sms kémprogram, csoportos sms küldés, 007-obile, tömeges sms küldés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése