2015. szeptember 28., hétfő

A legnépszerűbb sms küldő programok (2015) II. rész


Az előző poszt folytatásaként sorra vesszük a hagyományos smsküldő programok alternatív változatait.

Textra

Egy remekül sikerült sms küldő alkalmazás, kiemelkedően jó dizájnnal. A program mintegy 800 különféle „hangulatjelet" tartalmaz. Remekül mutat a sötét felhasználói mód, de emellett még rengeteg téma közül választhatunk. A program sms küldő funkciója optimálisan működik az okosórákon.

Az android alternativ sms küldői
Gyors sms küldés Androidról

Helló SMS

Fantasztikus alternatív üzenetküldő app, mely a tömeges sms küldés terén is hasznos lehet. A program a sebességre és a teljesítményre lett kihegyezve. Néhány mozdulattal küldhetünk és fogadhatunk sms üzeneteket, azonnali képküldési funkció is a rendelkezésünkre áll.

Chomp

A Chomp egy olyan alternatív sms küldő architektúra, mely megtöri a szokásos programok unalmas kinézetét. Sok jópofa funkcióval tehetjük egyedivé smseinket és a program külsejét is. Az app megoldást talált arra is, hogy bármikor, bármely programból azonnal tudjunk küldeni és fogadni smseket. Fejlesztették a csoportos és a tömeges sms küldési funkciót és újfajta üzenetblokkoló kiterjesztést kapott az applikáció.

EvolveSMS

Az EvolveSMS tudja mindazt, amit egy hagyományos kommunikációs programnak tudnia kell. A program dizájnja névjegykártya formátumú és remekül integrálódik a Google+ és a Facebook alkalmazásokhoz. Bár alapvetően ingyenes programról van szó, bizonyos funkciókat meg lehet vásárolni.

WhatsApp


Bár a WhatsApp nem egy tömeges sms küldő program, meg kell említenünk, már csak népszerűsége okán is. Jelenleg több százmillió felhasználója napi szinten használja azonnali üzenetküldésre és hanghívások lebonyolítására is, mivel a mobiltelefonnal ellentétben a hívás ingyenes, az internethasználat díját kell csak fizetnünk. Ha új barátokat szeretnél találni, ez az alkalmazás a legmegfelelőbb a te számodra.

Nézzük át A legnépszerűbb sms küldő mobiltelefonos programok (2015) II. rész Az alternatív népszerű sms küldő programok mindenképp jól kiegészítik a közösségi hálók és egyéb platformok nyújtotta kommunikációs lehetőségeket. Akár a csoportos üzenetküldés, mobil telefon, sms, más programok, tömeges sms küldés megkönnyítése, üzenet, üzenetküldés, és sok másra is használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése