2015. november 17., kedd

Figyelemreméltó okostelefon a Huawei-től

Hány tömeges sms fér egy Huawei-re?
Az új sms bajnok
A Huawei Honor 7-et Magyarországon csak online boltokban lehet megvásárolni. Alapvető funkcióit: a hanghívások és sms üzenetküldést nagyon jó minőségben valósítja meg. Egyik érdekes tulajdonsága, hogy dual active funkcióval ellátott, két SIM kezelésére alkalmas a telefon. Ez annyit jelent, hogy amíg az egyik kártyán hívás-, adatforgalom vagy sms üzenetváltás van folyamatban, attól még a másik kártyát sem dobja le a telefon a hálózatról. A Honor 7 némiképp átalakult dizájn szempontjából, jóval pofásabb lett mint elődei, a Honor 6 és Honor 6 Plus. A telefon hardvere kielégítő, a teljesen fémből készült burkolat alatt a kínai gyártó saját fejlesztésű HiSilicon Kirin 935 chipsete dolgozik négy-négy 2 és 1.5 gigahertzes maximális órajelen dolgozni képes magokkal, jelenleg ez a csúcs. A grafikus megjelenítésről a Mali-T638 MP4 gondoskodik, RAM-ból 3 gigabájt áll rendelkezésre, tárhelyből pedig 16 vagy 64 gigabájt, a Honor 7 sajnos nem raktak a telefonba több RAM-ot, hiába lett nagyobb a tárhely.
A készülék alapszoftvere letisztult és jól sikerült, a Huawei és a Honor híres arról, hogy igencsak jól optimalizálja a saját hardvert és az Android rendszeren működő EMUI kezelőfelületet, így akadást, fagyást nem tapasztalhatunk. Ettől függetlenül a nagy gépigényű játékoknál és a nagyobb mennyiségben érkező tömeges sms üzeneteknél az okostelefon jelentékenyen melegedik, a legújabb GPU miatt.
A telefon hatalmas 5,2 col métetű képernyővel érkezik. A kijelző IPS NEO természetesen az elmaradhatatlan full HD felbontással.
Elmondhatjuk, hogy nem ez a valaha látott legjobb mobiltelefon, ami a kezünkben volt, de a felszereltségére és minőségére nem lehet panaszunk. Ha pedig figyelembe vesszük az ár/érték arányt, kimagasló eredményt kapunk. Tehát mindenki számára nyugodtan ajánljuk, akinek ez a forma megtetszik.
Figyelemreméltó és szép kivitelű okostelefon a Huawei-től. A Huawei Honor nem más, mint egy pofás új okostelefon, amit bárki megvehet magának vagy ismerősének telefonálás vagy sms üzenet küldés céljából. És érdemes figyelmet szentelni az okostelefon, tömeges sms küldés, Huawei, mobiltelefon. Laptophardware

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése