2015. november 1., vasárnap

Milyen okosórát vegyek?

Egy szép okosóra sms üzenettel
Okosórás tömeges sms küldés!

Alsókategóriás okosórák a GearBest-től

A mobiltelefonok világában az egyik legnagyobb őrület az okos kiegészítők körül van, ezek között is a legtöbben okosórát szeretnének venni. Nem teljesen világos, hogy mire használható ez az eszköz, azon túl, hogy rendkívül divatos telefon kiegészítő. Az okos órával nem lehet telefonálni, intenzív használat esetén hamar lemerül, és ha nem csúcskategóriás drága készüléket veszünk, a mérete és formája sem vonzó. Mégis vannak hasznos kényelmi funkciói. Ha például sms üzenetünk érkezik, azt könnyen elolvashatjuk az óránkon, nem kell az okostelefont elővenni a táskából.  Ha esetleg marketing sms kampányban vagyunk érdekeltek, az okosóra „számlapján” azonnal megjelennek a tömeges sms küldés útján érkezett üzenetek.
A GearBest oldal kiárusításán sok középkategóriás okosórát vásárolhatunk meg most akciós áron. Olyan márkákkal ismerkedhetünk itt meg, mit a No.1, Zeblaze, GV18, Xiaomi és a Megir. Ezekhez az okos órákhoz 9 000 forint körül juthatunk hozzá. Meglepően olvashatjuk, hogy ezért az árért teljes értékű „mobiltelefon órát”, sms üzenet küldő és fogadó eszközt, lépés- és pulzusmérőt, alvásmérő szenzort és egy 0,3 Mpixel-es kamerát kapunk.
A mobiltelefonok világában kicsit is járatos ember számára egyértelmű, hogy ennyi pénzért nem lehet jó minőségű okosórát vásárolni, pláne nem ilyen felszereltséget. Ha csak játszani szeretnénk az eszközzel, és nem aggódunk amiatt, hogy az első hét után nem lehet többet feltölteni az eszköz akkumulátorát, akkor akár meg is vásárolhatjuk azt.
A tömeges sms üzenetekben gyakran reklámozott Zemblaze Rover okosóra elvileg HD kamerával van ellátva és alapból képes csatlakozni az azonnali üzenetküldő rendszerekhez. A nagyobb cégek sms marketingeit olvasva érthetővé válik, hogy a jó minőséget meg kell fizeti. A kínai óra ára ugyancsak 9 ezer forint körül van, a cég emellett 500 darabos limitált szériáról beszél. Természetesen, ezt megint  csak egészséges gyanakvással kell kezelnünk.
Alapvetően azt tudjuk ajánlani, hogy aki olcsó okosórát szeretne, az készüljön fel arra, hogy a nagyobb cégek tömeges sms küldéséből ismert problémákkal kell szembenéznie. Az alacsony minőségű órák lassan reagálnak az utasításokra, nagyon gyenge fényképeket készítenek és nagyon hamar tönkremegy gondozás nélkül a lítiumos akkumulátoruk. A minőséget meg kell fizetni.


Nem mindegy, hogy milyen okosórát vegyek, bagy mégis? Az a legjobb okosóra vagy egy mobiltelefonos kütyü, amely mindenki számára megkönnyíti az sms üzenetküldést és fogadást. Vegyük figyelembe az okosórák, okos óra, csoportos sms küldés, tömeges sms küldés, okostelefon, mobiltelefon, sms marketing

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése