2015. szeptember 12., szombat

Online üzenetküldő szolgáltatás

online üzenetküldés - mobilmarketing
Az üzenetküldő online szolgáltatás mögött álló felhő alapú virtuális szerver csoportos sms-küldéshez titkosított VPN kapcsolaton át biztosítja a WEB alapú API kommunikációt. Az üzenetküldő szolgáltatást a vállalkozói szférának ajánlják, az igénybe vevők számára biztosítják a teljes körű valós idejű online elérhető statisztikákat az elküldött SMS-ekről, a kézbesítési jelentést, a magas áteresztési sebességet akár havi milliós darabszámig is. Akik már kipróbálták, arról számoltak be, hogy a használathoz könnyen kezelhető webes felület kapcsolódik, amelyen lehetséges teszt SMS küldése is.

Mobilmarketing 

A telefonos marketingen belül tartják számon a mobil marketing szolgáltatást, amely nem a vezetékes, hanem kifejezetten a GSM-rendszerben működő készülékek tulajdonosit szólítja meg szöveges üzenet formájában. A tömegesen küldött smsüzenetek mozgósító erejéről számos tanulmány szól, marketingszakemberek számára ezek alapos tanulmányozása feltétlenül ajánlatos.

A további infók és tudnivalók a használathoz a cég honlapján található, amelyet egyre több szakmai blog ismertet, például: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése