2015. szeptember 16., szerda

SMS-kampány lebonyolítása

Tömeges mennyiségű SMS küldéséhez válasszon professzionlis szolgáltatót, olyan céget, amely korszerű szervertechnológiát alkalmaz az esetenként milliós számú üzenet kézbesítéséhez.

sms kampány - tömeges üzenet
Mobilmarketing szolgáltatás - SMS-kampány indítása

Eredményes SMS-kampány csak az esetben bonyolítható le, ha a tömeges üzenetküldéshez elegendő erőforrással rendelkezünk. A megfelelő szoftverek futtatása eleve nagy hardverteljesítményt igényel, az adatbázis biztonságos tárolása és a rajta végrehajtott műveletek nagy kapacitást igényelnek. Ennél is nagyobb szerveroldali támogatásra van szükség az esetenként százezres vagy akár milliós nagyságrendben elküldendő SMSüzenetek biztonságos kézbesítéséhez - főleg, ha ezt rövid idő alatt, gyakorlatilag egyidejűleg, egyszerre akarjuk megcselekedni. A visszajelzések regisztrálása és a statisztikák kezelése szintén nagy kapacitásokat foglal le.

Épp ezért az ilyen szolgáltatáshoz a legcélszerűbb dinamikus VPS szervert, azaz felhő alapú szervertípust alkalmazni: ezek olyan redundáns konstrukcióban működnek, amely rövid időre egy még oly nagy teljesítményű fizikai szerver teherbíró képességét sokszorosan felülmúlhatja, lévén teljes szerverfarm áll a hátterében. További részletek ezen a weboldalon olvashatók:
A mobilmarketing szolgáltató vállalkozás optimalizált weboldala kínálja: adatbázis alapú SMS kampány lebonyolítása. Javasoljuk, hogy tömeges mennyiségű SMS üzenet küldéséhez válasszon igazolhatóan professzionális szintű online szolgáltatót, olyan céget, amely korszerű gateway szervertechnológiát alkalmaz az esetenként akár milliós számú üzenet garantáltan nagy arányú (közel 100 %) kézbesítéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése