2015. szeptember 21., hétfő

A legnépszerűbb sms küldő programok (2015)

sms küldő applikációk
A Goggle Messenger logója
Ha meguntuk a hagyományos üzenetküldő felületet, vagy nem vagyunk elégedettek a régi szoftver lehetőségeivel, a Google alkalmazás áruháza rengeteg alternatív appot kínál. Sokan nem tudják, hogy az új típusú telefonok sms küldő programját le lehet cserélni, nincs olyan módon integrálva, mint ahogyan a hagyományos mobiltelefonokban volt. Az applikációk között keresgélve jó ha tudjuk, nem minden üzenetküldő alkalmazásban van valóban sms küldés funkció integrálva. A program kiválasztásánál szempont lehet, hogy a Google által fejlesztett program használhatóságára a cég garanciákat vállal és felügyeli az alkalmazás működését. Nézzük, milyen üzenetküldő alkalmazások közül válogathatunk.

Hangouts


Sokan úgy gondolják, hogy a Google a Hangouts programot csak az Apple iMessage konkurenciájának szánta, de az igazság az, hogy egy jól sikerült „minden egyben” (all-in-one) sms küldőt alkottak. A program hátránya, hogy nem mindenki örül annak, ha az sms összekeveredik a gyors üzenetekkel és a videohívásokkal.

Google Messenger


A Google Messenger egy remekül megtervezett, jó dizájnnal rendelkező alternatív üzenetküldő app. Remek fotó, videó, hangüzenet küldő alkalmazás, melyben remekül rendszerezett formában találjuk meg beszélgetéseink archívumát. Egyedülálló megoldás, hogy minden beszélgetés megjelenítése testre szabható (hátteret, színt, betűtípust lehet váltani), így könnyen eligazodunk akkor is, ha tömegesen írunk sms-t egyszerre több partnernek. Extra funkció, hogy le tudjuk tiltani a telefonkönyvben szereplő személyeket, így tőlük nem kapunk kéretlen sms-t.


Folytatjuk: Textra, Hello SMS, Chomp, EvolveSMS, WhatsApp programokkal.

A világszerte legnépszerűbb sms küldő programok 2015-ben - A okostelefonos sms küldő programok olyan elterjedt és népszerű applikációk, amelyek a felhasználók számára megkönnyítik az üzenetküldést. Tömeges sms külde, üzenet kézbesítés, üzenetküldés azonnal, sms továbbítása, programok és applikációk, okos mobil telefon 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése